En liten musikkutstilling

I Overhalla har vi det siste året jobbet i nært samarbeid med Overhalla Historielag for å legge til rett for bedre bruk av deres lokaler på Haugum Mølle.

De har sett hvordan vi jobber med våre vandreutstillinger og presentasjon av gjenstander, og har blitt inspirert til å lage sin egen utstilling om en lokal musikkpersonlighet; Helge Grande. Historielaget har stått for tekstskriving og innsamling av gjenstander. Vi har bistått med redigering, utskrift og oppsetting av utstillingen.

Dette er en utstilling som er laget med enkle midler, den eneste kostnaden har vært innkjøp av noen enkle rammer. Slik sett viser dette hvor enkelt og billig man kan få til en fin utstilling. Dette er også en god måte for historielaget å få et større eierforhold til både lokalet og utstillingen. 

Helge Grande er en mann som har betydd mye for musikklivet i kommunen, og utstillingen gir et lite innblikk i hans musikkliv og virke.

Utstillingen står på Haugum Mølle i Overhalla frem til sommeren 2020, og kan besøkes etter avtale med Overhalla Historielag.