Skorovatn vandrer videre

Vår vandreutstilling “Skorovatn – Arbeiderboligene på Myra” har nå vandret videre til Røyrvik Bibliotek.

Utstillingsarbeid

Med denne utstillingen bruker vi en del tid på å finne en fin rytme for oppheng, både med tanke på form og farge. Det er et helt puslespill å finne et oppsett som vi er fornøyd med. Så kommer jobben med å henge opp bildene.

Utstillingsarbeid

Røyrvik Biblioteket ligger flott til i Røyrvikhallen, og har en stor vegg med gallerilist for enkelt oppheng. Det er god høyde siden trappen går ned ved veggen. Utfordringen var å dytte bildene utover lista for å fordele de jevnt utover veggen. Dette var nervepirrende arbeid.

Utstilling

Utstillingen henger på Røyrvik Bibliotek helt til 12.oktober 2020.

Arkiv

Krok uten agn gjør ingen gagn

Elvelangs med båt

Kulturvandring

Fiskeri i Flatanger

Kjolen til Svanhild