Det sanselige 1700-tallet vandrer videre

Denne flotte vandreutstillingen er nå satt opp i foajeen på kommunehuset i Nordli i Lierne. Arealet utstillingen nå står i er nettopp pusset opp og tilrettelagt for utstillinger. Før var det garderobestativer og lignende der, men nå er det åpent og fint. En enkel monteringslist gjør det mulig å henge opp det meste vi trenger.

Dette er en utstilling som vi har satt opp tidligere, om som er utrolig lekker i seg selv. Plakatene er flotte og fargerike, og det skal ikke så mange gjenstander til for å fullføre utstillingen.

I Lierne er vi så heldige å ha ressurspersoner som kan bistå oss med å velge ut gjenstander til en slik utstilling. De kjenner den lokale gjenstands-samlingen veldig godt, og er uvurderlig i arbeidet med å sette opp utstillingen.

Nordli Bygdemuseum har en relativt stor gjenstandssamling, og da er det flott (og ikke minst tidsbesparende) å kunne ha en lokal person som er med når man velger ut gjenstander. De vet hvilke gjenstander som finnes i samlingen, og ikke minst hvor de befinner seg.

 

Utstillingen står i foajeen på kommunehuset i Nordli i Lierne til 20.oktober.

Arkiv

Gjenbruk av en utstilling

Samlerapport sikring

10 år med Distriktsseksjonen

Krok uten agn gjør ingen gagn

Elvelangs med båt