Fagdag for frivillige

Vi har lenge tenkt på å samle våre mange frivillige til en nettverkssamling, og siden det er frivillighetens år i år, så passet det ypperlig å invitere til en Fagdag for frivillige. 

Alle frivillige på bygdemuseene i hele Namdalen ble invitert til en samling på Grong. Vi snakket om registreringsarbeid og alt arbeidet som gjøres av de fantastiske frivillige i distriktet. Deretter var det utstillingsarbeid som sto på planen, der vi ga noen råd om utstillingsarbeid og tekster, samt hadde en samtale med noen av våre frivillige om utstillinger som vi har satt opp sammen. 

Dagen ble avsluttet på Grong Bygdamuseum, der de frivillige fikk bli bedre kjent med museet, samt se nærmere på magasinutstillingen og båtbyggerverkstedet.

Det ble en kjempeflott dag med over 30 flotte frivillige. Målet vårt var først og fremst at de frivillige fra ulike deler av kommunene skulle få møte andre som holder på med det samme og knytte nettverk.